Agentii Patrulei din Medias colecteaza deseurile electrice!

Locuiți în Mediaș? Avem vești bune pentru dumneavoastră. Dacă tot a venit primăvara timpuriu iar vremea caldă îmbie la plimbare, vă propunem un traseu de 7 destinații accesibile, de miercuri 19 până vineri 21 februarie.

Puteți scăpa de electronicele vechi sau stricate printr-un gest care protejează mediul și ajută copiii și elevii înscriși în programul național de mediu Patrula de Reciclare din județul dumneavoastră!

Aduceți orice fel de aparate electrice și electronice, becuri, acumulatori, neoane și baterii uzate la punctele de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) amenajate în șapte unități de învățământ din oraș:

1. Grădinița Cu Program Prelungit Piticot – Str. Lucian Blaga Nr. 8

2. Grădinița Cu Program Prelungit Rază De Soare – Str. Cluj Nr. 12

3. Grădinița Cu Program Prelungit Micul Prinț – Str. Sondorilor Nr. 16

4. Grădinița Cu Program Prelungit Nr. 12 – Str. C. Brâncoveanu Nr. 13

5. Structura – Grădinița Nr. 1 – Str. Azilului Nr. 1

6. Școala Gimnazială Nr. 7 – Str. 1 Decembrie Nr. 36

7. Liceul Tehnologic Automecanica – Str. Brateiului Nr. 6

De miercuri până vineri, între orele 10.00 – 16.00, puteți scăpa în mod responsabil de vechiturile electrice și puteți sprijini misiunea ecologică a Patrulei de Reciclare județene, care și-a propus să colecteze cantitatea de 50g DEEE/locuitor al județului Sibiu, până la 15 mai 2014.

Este și un bun prilej de a vă debarasa de aparatele electrice vechi sau stricate mari!

Cu doar un apel la 0756 036 208 sau TelVerde 0800 444 800 (apel gratuit în toate rețelele de telefonie), programați preluarea lor gratuită de acasă sau de la sediul firmei.

Patrulele de Reciclare contează și pe susținerea firmelor și instituțiilor locale care pot casa DEEE în contul lor.

Numai cu ajutorul comunității patrulele județului Sibiu își pot îndeplini misiunea!

Așadar, săptămâna aceasta, faceți o plimbare la una din cele 7 Patrule de Reciclare din Mediaș, aduceți deșeuri electrice la punctele de colectare sau predați-le serviciului de preluare gratuită de la domiciliu, pentru protejarea naturii și bucuria copiilor.